Årsmöte med filmvisning: No Time To Die.

Nu drar det ihop sig till årsmötet, vilket  hålls den 6 mars kl 16.00 Efter själva förhandlingarna tar vi en paus för fika och därefter visas filmen NO TIME TO DIE.
Jämes Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica men det blir inte långvarigt. Det sägs att detta ska vara den sista James Bond filmen  men det får väl framtiden utvisa. Filmen är 2 timmar och 43 minuter lång och tillåten från 15 år.
Om du vill ha fika, sä vill jag att du anmäler dig senast den 28 februari.  Svara via mail: info@filmiorkelljunga.se eller ring 070-320 36 75.
En avsägelse finns. Ingen valberedning finns så vi vädjar till dig att anmäla intresse så att vi kan fylla vakansen och gärna bli några fler. Arbetet i styrelsen består av ca sex sammanträden om året, där vi planerar vilka filmer som ska visas och utvärderar de som visats. Fördelar vad som behöver göras inför filmvisningarna.
Väl mött nu när restriktioner lättat.
Gun Kempe
Medlemsansvarig
Se trailer här: