Program

Tisdagen den 18 januari kl 19.00 – 1917

Två brittiska soldater får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerar. Filmen är från 2019 och har fått flera utmärkelser. Längd 1 t 56 m och tillåten från 15 år

Tisdagen den 15 februari planerar vi för film på Stationen. Aretha Franklin blir det.

Närmare information om matsedel, pris och anmälan kommer senare. Stationen kräver också ett visst minsta antal för att de ska ställa upp.

Tisdagen den 22 februari kl 14.00 – Frost II – Lovaktivitet

Varför föddes Elsa med magiska krafter? Svaret hotar hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven ger hon sig ut på en farlig häpnadsväckande resa. I Frost var Elsa rädd för att hennes krafter var för mycket för världen. I Frost 2 får hon hoppas att de är tillräckliga.

Filmen är 1 t 44 min lång.

Torsdagen den 24 februari kl 14.00 – Sune best man – Lovaktivitet

Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen frame mot att åka tillsammans, när Sune plötsligt inser att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik! Ska han välja klassresan tillsammans med stora kärleken Sophie eller ska han välja sin bästa vän morfar?

Filmen är 1 h 28 m lång.

Söndagen den 6 mars kl 16.00 – No time to die – Årsmöte

Efter årsmötesförhandlingarna tar vi en paus för fika och därefter visas filmen.

Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visr sig bli mer förrädskt än väntat.

Filmen är 2 tim 43 min och tillåten från 15 år

Anmälan för fika behövs. Återkommer med närmare information vid påminnelsen.

Tisdagen den 5 april kl 19.00- The Father

Antony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar.

Filmen är 1 t 37 min lång och tillåten från 11 år.

Torsdagen den 12 maj kl 19.00 – Drottning Margreta – Våravslutning

Filmen är från 2021 och året är 1402 och en kvinna regerar över ett nytt nordiskt rike. Drottning Margareta har enat Danmark, Norge och Sverige i en union, som hon styr genom sin adoptivson, Kung Erik,

Filmen är 121 min lång och tillåten från 11 år.

Anmälan om deltagande krävs för fika.