Drama. ”1917”.

Hej Filmvänner!
God fortsättning på nya året.
Tisdagen den 18 januari kl 19.00 är det dags för filmvisning. Filmen 1917 handlar om två brittiska soldater som får i uppdrag att ta sig långt in bakom fiendelinjen för att varna ett regemente för ett bakhåll som tyskarna planerat.
Filmen är från 2019 och har fått flera utmärkelser. Längd 1 t 56 in och tillåten från 15 år.
Så var det här med restriktionerna. Enligt hallansvarig pågår samtidigt träning i stora hallen, så vi går in på framsidan och de går in på baksidan. I Blackboxen sprider vi ut oss och sitter på varannan rad. Vi kommer endast om vi är helt symtomfria!
Du som ännu inte betalt din medlemsavgift för 2022 och tänker kommer på filmen ber jag dig betala innan filmvisningen.
Välkommen till filmvisningen
Gun Kempe
Medlemsansvarig