Drama: ”Bombshell.”

Hej Filmvänner
Så är det dags för höstens sista filmvisning lördagen den 11 december kl 16.00. Filmen som kommer att visas är Bombshell – När tystnaden bryts.
Detta är filmen om skandalerna på Fox News. Skandalerna på Fox News avslöjades året innan metoo-
rörelsen drog igång. Men den stjärnspäckade Bombshell skildrar exakt de systematiska övergrepp som tusentals kvinnor senare vittnade om – och som tvingade många fler än Foxbossen Roger Ailes att avgå.
Filmen är 1 tim 49 min lång och tillåten från 11 år.
Någonstans i mitten av filmen bryter vi för en fika med lite julgodis och möjlighet till samtal kring filmen. För att kunna veta hur många som vi ska beställa till,  vill jag att du anmäler dig senast den 5 december. Anmälan antingen genom att svara på detta mail eller per telefon 070-3203675.
Väl mött
Gun Kempe