Årsmöte med filmvisning: Bageriet på portobello road

Filmvänner!
Tisdagen den 21 september kl 18.30 är det dags för årsmötet. Det känns sent på året men föreningarna har fått uppskov av Örkelljunga kommun till den 30 september.
Efter förhandlingarna tar vi en paus för en enklare förtäring, snittar och dricka. Anmälan krävs för förtäringen men inte för årsmötet eller filmvisningen.
När vi känner att vi är färdiga med pausen startar filmvisningen – Bageriet på Portobello Road, varför någon exakt tidpunkt för starten inte kan anges.
Filmen handlar om 19-åriga Clarissa som är fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i Notting Hill. Till hjälp tar hon sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi. Filmen är 1 timme och 37 minuter lång och barntillåten.
Anmälan om förtäring sker till undertecknad antingen genom mail eller telefon 070-320 36 75 senast den 19 september. Anmäl ev allergier!
Ta gärna med årsmöteshandlingarna.
Fortfarande gäller vissa restriktioner. Stanna hemma om du inte är frisk, hålla avstånd vilket innebär två stolar mellan varje sällskap och varannan rad,
Med vänlig hälsning
Gun Kempe
Medlemsansvarig
Se trailer här: