”Drive-in-bio.” ”Joker.”

Lördagen den 13 juni riggas det upp en filmduk på baksidan av FORUM. Här kommer det att visas film med start klockan 21:30. Evenemanget arrangeras av Örkelljunga kommun i samarbete med Film i Örkelljunga.

På grund av rådande läge i världen är det endast tillåtet att titta på filmen från bilen och på grund av restriktionerna som gäller kan vi endast ta emot 25 stycken bilar. Ni får vara max 2 personer i varje bil. Det kommer inte att finnas tillgång till någon försäljning av godis/snacks/dricka och det kommer heller inte att finnas tillgång till toaletter, allt för att förhindra så mycket social kontakt som möjligt.

För att komma in på evenemanget behöver du en biljett. Dessa går att hämta GRATIS på Tickster från och med den 12:e maj. Notera att biljetter gäller för bilen och inte för personerna, du behöver alltså bara en biljett per bil. Det är ingen platsbokning utan när du anländer till evenemanget är det fritt val av plats i samråd med personal på plats.

Filmen som kommer att visas på vår Drive-in-bio är ”Joker”

Filmen är från 2019 och har fått imponerande 8.5/10 i betyg på IMDB. Filmen nominerades till hela 11 priser på Oscarsgalan där Joaquin Phoenix även vann en Oscar för sin insats som huvudrollsinnehavare.

”Arthur är en man som möts av grymhet och förakt av samhället. Dagtid arbetar han som clown och på kvällarna försöker han slå igenom som stand-up komiker… men det känns som att skratten alltid är på hans bekostnad. Fångad i en cyklisk tillvaro som pendlar mellan verklighet och galenskap, leder ett dåligt besök till en kedjereaktion som eskalerar.”

Tänk på att biljetterna släpps klockan 08:30 imorgon Tisdag 12/5.

https://www.tickster.com/sv/events/84udtgpny0fd8zm/2020-06-13/drive-in-bio